Mărgăritare din treceri, păreri, dureri...

Salut de toamnă

Salut de toamnă:
Dragii mei,
Deși blogul mi-a fost mereu locul meu de suflet, l-am lăsat în paragină, nereușind să-l accesez de pe tabletă, laptopul meu fiindu-mi neprieten în această perioadă, lucru care, acum, (după cum cred că observați multitudinea de texte apărute de-a valma), a  avut rezolvare. Mulțumesc pentru trecerile voastre în lipsa-mi și pentru mesajele voastre. Chiar dacă o voi face cu întârziere, voi răspunde tuturor. Sper să-mi iertați  ..lipsurile. Departe de mine să fiu nepoliticoasa.
25 septembrie, zi rece la Brașov, zi în care vă salut și  sper să vă găsesc sănătoși și voioși.
Să fiți mulțumimți de tot ce faceți și să rămâneți mereu îndrăgostiți de scrisul acesta care unește oameni și spirite. Eu habar nu am încotro mă îndrept, dar nădăjduiesc ca programul meu încărcat să-mi lase loc și pentru aceasta frumoasă îndeletnicire!
Te salut, lume!

 

Las ca dar o fotografie din curtea mea pe care am denumit-o ,, la blocul care a răsărit (în locul muntelui) e o toamnă atât de lungă…

 

 

Salut de toamnă!
Salut de toamnă!

 

6 gânduri despre „Salut de toamnă

  1. O clipă am crezut că nu vrei să mai publici nimic pe blog… Dar când am deschis e-mail-ul am descoperit avalanşa de articole lăsate de tine. Din păcate mi s-a terminat pauza, revin mai pe seară pentru a lăsa semne de trecere. Să ai inspirație, e tot ce îți doresc! Ca să nu lași casuța mărgăritarelor goală.. E prea frig fără tine pe aici.. ❤

    1. …nu, nu voi abandona blogul, dar acesta nu inseamna doar sa publici pe el, ci sa ai timp și sa poti raspunde nu doar mesajelor la care ai privilegiul de a le primi, ci și invitațiilor din celelalte casute virtuale, unde oameni-prieteni-bloggeri isi cuprind in cuvinte prietenesti, toti cititorii, lucru pe care nu-l puteam onora decat arareori, dupa capriciile tehnologiei din casa. Nu doar ca mi-erau suficiente putinele momente din facebook, dar din acelasi motiv, de laptop ingrat si defectiune internet, am vrut sa inchid si sa deconectez si pagina de facebook. Asa ca, nu stiu cum va fi toamna asta. Inspiratie am, timp pentru mine…deloc sau impartit in alte preocupari. A fost musai sa revin si sa pun tot ce se ratacea prin alte locuri. O toamna frumoasa sa ai si multumesc. Un singur lucru e nestiut de tine, din ce e publicat aici, in rest sunt cunoscute.

Comentariile sunt închise