Mărgăritar publicitar

Atenție, poftiți în vagoanele Superblog!

Atenție se deschid ușile! Urmează stația cu numărul 15, cu peronul pe partea înscrierilor în SuperBlog, ediția de toamnă, 2017.

 

 

Deja e destul de aglomerat, pentru că un număr mare de formulare au fost  completate încă din prima săptămână, semn că SuperBlogul nu mai are nevoie de prea multă reclamă  și că e cunoscut a fi cea mai longevivă  competiție de blogging care a însumat, în cele 14 ediții gata încheiate, 2300 de participanți și vreo 28 000 de articole pentru diverse branduri și teme.

 

Deși de mâine toți vor urca în vagoane și vor porni într-o nouă călătorie și o aventură, ce se vor percepe diferit de fiecare, înscrierea  se poate face și pe parcursul etapei. Eu, de exemplu, prin 2013-2014, habar nu aveam că te poți înscrie doar să câștigi premiul pentru o singură probă, sau două, sau câte dorești,  și chiar din mersul trenului, ca să zic așa, însă marea provocare e să devii finalist, iar la sfârșitul celor două luni să nu te numeri printre cei care au abandonat, ci printre cei care s-au înghesuit în clasamente și au împărțit emoții, nervi, oboseală dar și satisfacția că au ajuns la destinație.

 

1 decembrie va fi data cand trenul SuperBlog va intra, din nou, în depou, iar conductor sau șef de tren, până atunci, va fi aceeași Claudia, care vă va ajuta să înțelegeți orice enunț neclar, aparent, să vă dea câte o mână de ajutor când vă rătăciți bagajele sau doar să vă felicite sau să vă mai spună o vorbă bună, când simțiți că ați obosit.  Să nu uitați să   verificați mersul trenului, alias regulamentul și tot ce v-ar interesa de pe siteul Superblog.  Nu ocoliți rubrica întrebări și răspunsuri; merită să vă documentați temeinic și scutește aglomerarea de întrebări, mai ales că am observat mulți concurenți noi.
Vagoane vor fi multe, vreo douăzeci și vor purta numele sponsorilor: AIA Proiect, Answear.ro, CND Turism – Vacanțe Speciale, Certificat-rapid.ro, Colop, Editura RAO, Farmec, Francize.ro, Hotel Royal Poiana Brașov, Hotmama.ro, Hurom Romania, InterComFilm Distribution, La Fântana, Magazinultau.ro, Swiss Solutions, Telecredit, Wu Xing, Yoda Romania. Aceștia, după ce vă vor ispiti să scrieți cât mai creativ pentru ei, își vor trimite supra-controlul sub formă de jurii și vă vor și premia. Cică sunt premii atractive, dar cum eu sunt doar blogger partener, nu pot decat sa vă invidiez puțin, din punctul acesta de vedere.
Pe parcursul competiției (26 septembrie – 1 decembrie 2017), participanții- călători vor primi probe de blogging în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, pentru care veți avea răgaz șapte zile pentru a vă redacta și înregistra articolele în platforma dedicată, platformă care a dat multe probleme multora dar care va deveni locul vostru de taină, în momentul în care ați reușit a mai bifa încă o probă. Vedeți că nu e de joacă cu înscrierea articolului până la data și minutul limită. Aduce penalizări pe care cu greu le veți putea  recupera.
Eu nu mă urc în vagon, posibil nici să vă aștept în gara finală, dar vă susțin alături de ceilalți bloggeri parteneri și parteneri media. Nici sfaturi nu vă dau, pentru că au făcut-o alții destul, am scris aici și aici despre singura mea experiență care m-a adus pe locul doi într-o ediție de primăvară 2016.
Atenție, se închid ușile; mâine 26 septembrie, trenul pornind cătinel, cătinel către prima destinație, prima probă, primele emoții. Poftiți în vagoane! Să înceapă aventura!

 

Și nu uitați, învingătorul ia toată atenția, deci luptați pentru acel loc cu toate armele și cu toată inspirația, iar cum numai unul are acest privilegiu, nu fiți dezamăgiți – peronul cu numărul 16 parcă se observă în zare.
SuperBlog, te susțin! Ba, chiar am si prieteni dragi pe care-i doresc pe primele locuri! Vă doresc succes și călătorie plăcută.

 

PS. Nu faceți ca mine, deja era să pierd startul și privilegiul de a anunța că începe concursul! Baftă!
Poftiți în vagoanele SuperBlog!
Poftiți în vagoanele SuperBlog!

 

 

 

15 gânduri despre „Atenție, poftiți în vagoanele Superblog!

  1. …da, nu știu. Prefer să văd atunci. Bagajele tale sunt sub formă de experiență. Vezi, ca te vreau pe podium, deși știu că nu ai chiar starea perfectă pentru asta.

 1. Ce faină asociere, tren-Superblog! Și cât de interesant ai descris călătoria! Nu știu dacă voi avea timp să-i urmăresc pe cei înscriși, dar aștept și accept cu drag recomandări de la tine. Ehee, dacă ai fi participat, altele mi-ar fi fost gândurile și preocupările… şi acum îmi tremură inima când mi-amintesc câte emoții am trăit alături de tine la ediția în care, pentru mine, ai fost „Învingătoarea”, indiferent de locul pe care l-ai ocupat.
  Mult succes celor ce vor urca în vagoane și vor reuși să ajungă la stația finală!

  1. Da, tot din motive de laptop nu am scris articolul mai devreme. Eu nu am nici rabdare, nici determinare sa particip, dar cred ca va fi o editie interesanta caci sunt multi inscrisi, deci multe minti creative.

   Multumim, Nicoleta pentru interes dar si pentru cuvintele frumoase! Sa vedem ce va fi. E lunguta editia!

 2. Mult succes tuturor participanților! Ar fi mai nimerit să le urez „băftă”??? Oricum e rost de emoții multe, muncă, documentare, inspirație, determinare şi, de ce nu, un strop de noroc. MI că mă îmbie şi pe mine trenul tău. Cât despre gălă, că eu acolo m-am gândit mai întâi, e aproape de tine. Participi? ?

  1. …succes si tie, Dana! Trenul te asteapta; exact cum spuneam esti documentata, inspirata, determinata. De stiam si eu de inscrisul ala din mers, altfel aratau lucrurile pentru mine, azi.

   In rest, daca e sa fiu acasa, e doar o plimbare fireasca intr-un loc minunat, unde va pot intalni fara prea mult efort. Insa, sunt multe lucruri in schimbare in viata mea.

   1. Mulțumesc, Adriana! Nu sunt în niciunul din felurile în care ai spus că aş fi… ? sau, cel puțin, nu mă simt aşa. Nu am răbarea şi nici timpul necesar de a face față unei asemenea competiții de cursă lungă. Mă mulțumesc doar cu vreo „duzină”, două… ❤

Comentariile sunt închise