Mărgăritare festive

Joia zăpezilor mele aniversate

In joia zăpezilor mele, aniversate timid,

Liniștea devine un alt acasă,
E lesne că între noi nu se strecoară nimic,
Doar un fulg de iubire se topește pe masa
Într-un la multi ani pe care-l împart
Cu toți cei care de o vreme NU-mi..tac,
Ci îmi cântă…poeme….

Dragilor, asa arata dimineata mea, ca intr-un basm din copilarie, doar ca in loc de ceai am cafea, in loc de sanie am balansoar, si in loc de liniste am ecouri de urari care mai de care mai speciale. Daca ma asez temeinic sa va raspund, ma vor troieni alte zapezi ale cuvintelor aniversate, unele care povestesc despre drag si bine, de sanatate si frumos. Daca acum ceva vreme spuneam ca as vrea sa fie mereu Craciun si An nou sa pot simti vibratie buna si energie pozitiva multa, uite ca la ziua mea de nastere nu m-am gandit. Nici cu familia nu am apucat a vorbi. Telefonul suna si laptopul bipaie a iubire. Va multumesc, dragii mei! Unul nu va ramane nerasplatit. Va voi raspunde tuturor, dar pana una alta va multumesc și va trimit o imagine dintr-un Brasov care sigur ma sarbatoreste și el.

Sa-mi traiti! La multi ani, mie! La multi ani, nouă, voi ce-mi faceti povestile sa nu doarma singure!

In joia zăpezilor mele, aniversate timid,
In joia zăpezilor mele, aniversate timid,

 

 

12 gânduri despre „Joia zăpezilor mele aniversate

  1. Un cald „La multi ani” iti doresc, sa fi mereu nelimitata in vise, iar ziua aceasta speciala sa te aprovizioneze cu zambete si creativitate pentru un an antreg! Pentru fiecare petala de pe tort, sa ai cite o surpriza placuta! O imbratisare virtuala si La Multi Ani!

  2. Aaaşaaaa, deci! 🙂 Zapada aceasta minunata, la care tanjesc de ceva timp, e un dar (si) pentru tine! Ma bucur tare mult!
    Sanatate iti doresc! Bine-bine sa va fie! 🙂

    1. ….si cu zapada aceea am ramas. Noroc ca a fost aniversata cat s-o tin minte ceva vreme. Numai bine sa ai și tu, Diana. Multumesc pentru tot…

  3. La mulți ani, ție și astăzi, să fie a treia zi ca în povești! Toate gândurile bune, toate energiile pozitive s-au adunat zilele acestea să-ți lumineze drumul. Să fii bine, acum și mereu! 🙂

Comentariile sunt închise