Mărgăritare festive

O poartă închisă, alta deschisă! An Nou fericit!

 

Se încheie un an, se deschide altul. Două porți sau poate una singura. O închidem cu mâna tremurând, parcă neîndurându-ne să lăsăm întâmplările să devină trecut. Unele ne-au durut prea tare, altele ne-au bucurat nespus; cu siguranță au trecut și zile care păreau la fel, acum devin prețioase. Se închid în cufărul cu numărul 2015. Depinde de fiecare dacă îi pune lacăt. Știu câțiva prieteni care-l vor fereca cu vreo 7, prea a fost trist pentru ei. Deschidem poarta pentru un 2016. Il vrem bun cu noi. Va fi, trebuie sa fie. Nu se poate altfel. Eu am primit in prag de An Nou semn că am viața pe care o merit, poate uitam asta, luată cu nimicurile  din jur! De ce uităm asta? De ce nu privim mai des in jurul nostru? Mândră sunt de familia mea, mândră acum și mereu!

Noi am cunoscut oameni minunați. Oameni din Covasna și Harghita, oameni din toată țara pentru Covasna și Harghita, copii care au lăcrimat primind tricolorul, am îmbrățișat copii din orfelinat, le-am povestit despre voi, cei care ați dăruit pentru ei. De acestia mi-e tare dor și sper sa ajung curand acolo sa le citesc povestea scrisa pentru ei, și pentru Principessa. Vă mulțumesc pentru ca ne-ați fost alături cu fiecare acțiune. Soțului meu îi spun și aici că sunt mândră de el și-l voi susține mereu! Știu, am o obsesie in seara asta, dar vreau sa fiu sigură că  măcar o dată exagerez și mi-e permis. O dată-n an cum s-ar spune!

Cât despre mine, eu am primit mult de la voi, cu fiecare rand citit, cu fiecare semn lăsat pentru mine, cu fiecare incurajare și apreciere. Sper să vă pot răsplăti vreodată pentru toată bunătatea voastra. Mă simt bine cu voi aici, și  pe fb, mai fug eu dar revin cu drag mereu și, culmea, eu cred ca aceasta retea de socializare mi-a adus mult bine și multe oportunități, mai multe decat blogul chiar. Despre una vă voi povesti curand, ca fiind una din surprizele frumoase ale acestui 2015. Dar până una alta vreau să vă imbratisez pe fiecare in parte, sa va multumesc și sa ne vedem…curand, chiar mai curand decat am crede!

La multi ani, dragii mei! Vă iubesc! 2016 binecuvantat!

26 de gânduri despre „O poartă închisă, alta deschisă! An Nou fericit!

    1. As vrea sa incep iar anul cu tine, dar parca nu ti-am purtat noroc cum as fi vrut, asa ca las alt om sa te intampine și cine stie, poate vii cu vesti mai bune și mai pline de iubire, asa cum meriti! La multi ani, Irina mea draga!

      1. Nu spune asta, Adriana! Nu ai voie să gândeşti aşa! Norocul meu sunt eu şi felul meu de a simţi. Tu m-ai ajutat să mă văd cu alţi ochi la început de an 2015, iar asta a dus la o autocunoaştere de care sunt mândră acum, la final de 2015. Nu e întâmplare felul cum ne-am legat, e un soi de iubire pe care te rog să o primeşti la tine cu toată inima.
        Te iubesc.

  1. La mulți ani! Îți doresc un an nou mai bun, cu suflete și uși deschise, cu sănătate și toate așa cum ți le dorești!

  2. La Multi Ani, Adriana!
    Deja anul 2016 a inceput. Sper sa fie mai bun in toate privintele pentru toata lumea.
    Sa fie un an asa cum iti doresti sau speri sau…
    Pe curand 🙂

  3. Tot binele din lume sa ajunga la casuta care te adaposteste pe tine, pe Mihai si pe minunata ta gasca de blanosi din care amintesc pe cei doi favoriti ai mei , Lupu -Baiatul si Totonel…
    La multi ani frumosi va doresc !

    Sa nu te schimbi niciodata, Julia 🙂

    1. Eddie, ție iți multumesc de mii de ori ca ai facut firesc și discret să ne invartim in jurul cuvintelor și temelor din club, ca am impartasit ganduri și experiente și ne-am descoperit cu bune si rele. Ai nimerit in plina aniversare de lupușor fericit și desi stiu ca pentru tine zilele inceputului de 2015 nu au fost tocmai ok mă bucur sa te stiu bine acum. Si asa sa fie mereu, cu sanatate. Tuturor.

      Nu, nu mă mai schimb, pentru ca de 13 ani incoace m-am schimbat suficient cat sa stiu ce imi e de folos mie si altora. La multi ani, Eddie! Sa-ți faci notificarile sa functioneze, ca nu stiu ce imi raspunzi la comentarii, pe blogul tau.

  4. La mulți ani, Adriana!
    La mulți ani, Mihai!
    Mi-e drag să vă știu împreună, completându-vă unul pe celălalt, mergând împreună pe drumul împlinirii voastre. De aceea vă doresc să vă găsiți și să vă regăsiți în binecuvântarea zilelor ce vor veni, a anilor ce vă sunt lăsați să-i trăiți de acum înainte!
    Vă îmbrățișez cu drag!
    http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif
    http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/54.gif

    1. Te imbrățisez cu mare drag, om-Mugur, om liant ce mă aduce mai mereu pe blogul pe care, simt, ca nu-l mai rătăcesc de o vreme. La multi ani și un 2016 bun, tihnit, aducător de bucurie!

    1. Petru, tu esti atat de bun și generos, atat de altruist și cu o vorba buna pentru noi toti incat atunci cand te zaresc lasand cate un semn, oricat de mic, pentru fiecare, imi propun sa fac la fel. Nu reușesc, dar măcar mă faci sa-mi doresc sa fiu mai buna. An frumos și bun iți doresc, cu sănătate!

  5. La Mulți Ani frumoși, plini de bucurii către tine și dinspre tine, cu inspirație pentru scriituri de suflet. Te îmbrățișez cu drag și-ti doresc să ai un an acoperit numai cu soare.

    1. Parcă de nicăieri, subtilă și discretă, apari mereu cu o vorba bună și incurajare. Si datorita tie am continuat sa scriu, desi stiam ca e tarziu sa mai demonstrez ceva, mi-am demonstrat mie ca pot sa imi bucur sufletul. La multi ani tie, familiei tale minunate!

  6. Deja a coborit lumina lunii peste prima zi din an. Azi ne-am auzit si ne-am urat.Dar cutiuta cu urari e fara sfarsit asa ca va urez sa fiti la fel de frumosi is in 2016, Dumnezeu sa va dea numai bine, sa va zambeasca, iar tu , margaritarule sa asterni aici cuvinte din suflet, din viata,la fel ca si pana acum. La multi ani!

    1. Tu esti farîma mea de suflet, de bucurie și de siguranță. Cu tine pun plasa de protectie înaltului meu, stiind ca daca voi cadea, voi gasi umar puternic pentru lacrimi razlete. Multumesc și multi ani sanatosi și fericiti!

    1. Desi ti-am vazut pozele de la nunta, desi am vazut vestea cu bebe, am vazut noul blog, noua pagina, desi stiu despre bunătățile ce iți ies din mâini, nu mi-am facut timp sa te felicit cum se cuvine și sa iți zic sa ai parte de fericire si sanatate. Dar sunt aici. La multi ani, Simona!

Comentariile sunt închise