Înșir, deșir, cos, descos mărgăritare de tot felul

Lupu

Vă amintiți povestea lui? Mai e puțin și face anul. Un an cu un câine ghiduș care  are o mulțime de porecle noi: Colonelul, Fasole (pentru că rânjeste ”fasolea” la mine de cate ori vreau sa-l scot afara din casă), Elvis, pentru că atunci cand se enervează i se ridică blana și așa cam mare, Grasu, Pofticiosu, Ghidușu. Pisic nu mai avem, dar aventurile sunt altele și tot mai frumoase. Mi-am dat seama că evit să pun povești cu animăluțele mele, dar asta nu vreau să o pierd. O găsiți într-un loc unde lumea se înghesuie mai mult decât pe bloguri mititele.

lu 1

Lupu-Băiatu’ Tîrnoveanu…te salut lume!

11 gânduri despre „Lupu

    1. …da. Asta de la voi am imprumutat-o. Nu credeam vreodată sa mai introducem și alte nume in „livretul de familie” in afara de cele ale noastre, iar acum avem 6..in plus. Si Victor, și Lupu sunt intelepți, cred ca n-ar avea nicio treabă unul cu altul, al meu e prea obișnuit cu gasca mare. Salutăm Victorul și Berliozii, și pe toți Mateeștii..

    1. și creata te iubeste, e fericita de cand te-a descoperit, iși ia doza de optimism…și veselie

  1. La multi ani, frumusule! Esti o frumusete de Lup, si de Baiat 🙂

    Spune-i Cretei ca acum are aparat foto …..i-e dor de niste poze cu haita ta vesela !!

    1. ..da, creata e o imprastiata, de ceva vreme. Iar cu noi are niste tulburari. Vrea pisic și îi e frica de ce spectacol va fi pe aici. Multumim…de sugestii, îi voi spune..

Comentariile sunt închise