Mărgăritar publicitar

Sunt gurmandă, şi mă tratez cu…

Am primit anul acesta foarte multe întrebări pe privat, pe mail şi pe facebook, despre „dispariţia mea misterioasă din on-line din preajma sărbătorilor”, deşi anunţasem că îmi iau vacanţă, oarecum.  Nu am convins pe nimeni că nu aş fi găsit ceva timp pentru impresii. Cu adevărat, dar cum să explic că sarmalele nu se fac singure, că prăjitura cu fructe mi-a răpit şi ultima secundă liberă, că fursecurile cu nuci şi ciorba de perişoare necesită ceva migală şi că, pe lângă toate astea, musafirii ce se anunţau trebuiau hrăniţi ca de sărbători: cu ce era mai bun şi mai festiv? Aşa că, pe lângă colinde şi beteală, bucătăritul devenea unealta lui Moş Crăciun către cadoul perfect, pentru că omul sătul e şi foarte generos  sau nu?
Ehehe, de unde să fi ştiut eu că există bagheta magică şi printr-un singur click poţi obţine o aplicaţie perfectă chiar şi pentru această problemă? Poate aşa nu aş fi pierdut momentul primilor colindători  pentru că eu tocmai scoteam friptura din cuptor. Sau pe soră-mea adormită pe fotoliu cu Toto, căţelul flocos, din acelaşi motiv. OF! Dacă aş fi ştiut că există FoodPanda România ce tocmai a selectat o mulţime de restaurante, dintre cele mai bune, din zona în care ne aflăm fiecare, ca noi să ne alegem stilul culinar favorit şi să putem comanda uşor orice ne dorim, zău dacă nu mă grăbeam imediat spre calculator. Timpul pierdut era acum istorie, eu fericită cu mâncarea gata pregătită pe masă şi efort zero.
Nu e un secret că locul nostru de muncă ne răpeşte o mulţime de timp. Niciodată nu mi-au plăcut sandwiciurile, aşa că prefer livrarea la domiciliu şi pentru asta am un sertar plin de pliante încercând să găsesc un curier care să-mi aducă la cabinet ceva, nu numai comestibil dar şi un pic apetisant, pentru că merităm, nu? De mâine acel sertar va fi gol, iar panda îmi va selecta cel mai apropiat restaurant din Braşov care să mă ajute să nu mai fiu ca în goana după o farfurie bună cu mâncare. Aşadar,  comandând mâncare on-line de pe foodpanda.ro/restaurants voi obţine ofertă diversă, accesibilă, rapidă şi de ce nu, spre final, ..delicioasă. Nimic mai simplu, nu? Unde mai pui că poţi compara preţuri, ţi se spune timpul de livrare, poţi gestiona uşor diferenţele şi nu eşti obligat să foloseşti doar pliantul ce prin intâmplare a ajuns în cutia ta poştală. Poţi fi informat într-un mod rapid şi diversificat!
Săptămâna trecută, sâmbătă mai precis, a fost ziua mea de naştere! Ce mi-am dorit? Un telefon nou, că de pe cel vechi aplicaţia pentru mobil, ce tocmai am descoperit-o şi pe care  aceiaşi profesionişti o recomandă fiecărui pofticios, o zăresc cam în ceaţă. Dar voi să o accesaţi! Merită! Eu deja  am căutat cele mai bune oferte pentru o livrare festivă la aniversarea celor…….!
sursa: tiparo.ro

Nu, nu vă spun asta, ci doar vi-l trimit pe panda ca dar. Poate mă sfătuiţi voi ce şi de unde să aleg, că pe 24 e ziua soră-mii şi facem alt bairam. Şi-au întins oamenii ăştia peste tot reţeaua. În plus, săptămâna viitoare, voi fugi trei zile de acasă (cadou suplimentar). Nu ştiu încă unde, dar ştiu că serviciul lor este valabil în toată ţara. Aşa că doar celelalte amănunte contează, mâncarea o rezolvă ei. Mulţumesc, FoodPanda!

18 gânduri despre „Sunt gurmandă, şi mă tratez cu…

  1. Eu ma plictisisem pana peste cap de zilele in care, ca sa ne ramana mai mult timp liber, decideam sa mancam ceva facut de altii, pentru ca sotul meu mai mereu voia sa comandam pizza. Cel putin asa era inainte sa afle de aplicatia FoodPanda. 🙂

  2. daca s-ar face bunătăţile singure.. dar ce bine că avem soluţii delicioase şi la un click distanţă… multe ai mai pregătit tu Adriana de sărbători.

  3. mie panda îmi aminteşte invariabil (deşi nu l-am văzut) de un desen anmat în mare vogă mai de curând: kung-fu panda. dar e interesantă opţiunea. la ce timp am eu să mă desfăşor ca „gospodină”… să nu mă mir dacă celofanul de biscuiţi o să mă întreacă…

  4. Trimite un panda și la mine. Se poate? Măcar o dată pe săptămână… Nu mai am timp, nu mai am răbdare, iar poftele s-au dezvoltat invers proporțional cu disponibilitatea mea pentru gătit.

  5. Cum bine spun in articol, să vezi cum e cand ai doar un pliant şi ăla dubios, iar comanda să te sature de mâncare la domiciliu. Asa, simplu, de pe telefon ai găsit o locatie ce iti poate aduce repede ceva cu adevarat bun. Nu stiu cum s-a născut ideea asta, dar e perfecta.

  6. …mie imi spui. Săptămâna trecută am luat dintr-un supermarket „baked beans” şi i-am zis lui Mihai că am fiert eu fasole. Asadar….măcar asa sunt sigura ca putem manca si altceva decat semipreparate.

  7. Si eu sunt gurmanda, rau… dar de sarbatori nu am gatit decat strictul necesar… tocmai ca sa nu exagerez cu mancatul si tot m-am ingrasat vreo 2 kg…

  8. treaba asta cu food-panda este raiul femeilor are nu au timp, talent sau chef de gatit. Ma bucur ca ai cunoscut-o si tu!! Eu am fost mega-incantata de ei!

  9. N-am încercat foodpanda, mâncare comandată: pizza şi mâncare chinezească, în rest nu prea am încercat. E o idee bună când vrei să faci o pauză de la bucătărit.

Comentariile sunt închise