Mărgăritar-gând

Gândul zilei – uși întredeschise

Când ușile rămân întredeschise eu numesc asta aerisire.

Prefer una larg deschisa sau zavorata bine. Parcă îmi e mai simplu și confortabil, caci și de trec pragul și de raman in fata ei, sunt alegeri clare ale gazdei, in primul rand, si apoi ale tale.

 

uși întredeschise

8 gânduri despre „Gândul zilei – uși întredeschise

 1. Nici mie nu-mi plac jumatatile de masura … ori e deschisa ori sub cheie!
  La multi ani, sotului tau! (tizul meu! :))
  Pupici, zile senine!

  1. La multi ani, Ella. Era de inteles ca nascandu-te in perioada asta ai putea primi un astfel de nume. Noi tot in sarbatoare o tinem, ca tine, peste 8 zile petrecem din nou. Multumim pentru urari.

   Si da, aerisirea asta ciudata – intra, nu intra…ma deranjeaza. Prefer sa stiu cum stau. Zi frumoasa sa ai, aici e cam frig..

 2. Și dacă întâmplător s-a făcut curent și din această cauză s-a deschis un pic, accidental? Ori s-a trântit tocmai pentru că era larg deschisă și s-a oprit nehotărâtă în poziția întredeschis? Atunci ce te faci? 🙂

  1. Auzi? Asta e modul tau sa ma tragi de urechi ca n-am ajuns cu la multi ani-ul la tine azi? Lasa, bre, curentul, lasa exceptia. Uita-te la aia de nu stiu ce vor cu tine, ba te-ar iubi, ba te-ar uri; ba te-ar invita, ba nu. Mai bine salbatica asa cum sunt eu, sociabila in cuvinte, dar des cu usa inchisa. Stie lumea ca sunt ciudatica si ma mai iarta macar putin. La multi ani, Radu. Ai toata consideratia si aprecierea mea, esti foarte ancorat in emotiile mele din ce in ce mai mult, de parca mereu ai lasat usa deschisa spre mine. Am batut campii, na, iar la cat esti tu de riguros si pragmatic, noroc ca ai texte ca „vitrina cu emotii” ca sa fiu sigura ca nu ma vei lua peste picior…mintenas

Comentariile sunt închise