Mărgăritar publicitar

Frumusețea în orașul nostru prin Nomasvello. Voi aveți așa ceva?

Dumnezeu când a ales să îmi dea daruri fizice a fost generos. Pe cât se poate. Acum că ce am făcut eu cu ele de-a lungul vremurilor, nu mai e treaba lui, ci a mea, of course. Timpul trece, mă trec și eu, dar de ceva încă mă bucur…părul. Și mă bucur mai abitir ca la 20 de ani când voiam coafuri, freze, chestii-trestii, trendy-fancy. Ce prostie! Bun, dar dacă tot mi-a lăsat o claie de păr, ce și-o fi zis: „Stai, că nu-i de glumă! Luăm din alte părți și a considerat că mâini, picioare, față și alte zone vizibile să nu fie acoperite decât cu semne „nesemnificative”. De zonele care nu se spun, ci se ghicesc, tot ușor am scăpat, astfel încât relația  cu epilatul și cosmeticiana mea, a fost doar moft ocazional. Stiu, zic sărut mâna!

Bun, dar ce te faci când vezi, domnule, vezi? Vezi cum se chinuie prietena ta cu epilatul și cum, mai apoi, are niște urme pe picioare de zici ca a mâncat-o țânțarii? Ea spune că e foliculită, că îi ies firele invers, că nu mai știe ce să facă, că a încercat totul. Nu, nu a încercat totul, dar rețineți ideea asta, că revin la ea. Am altă cunoștință care, de frica blestematei de foliculite, nu vrea să-și epileze mustața și o decolorează. Ea e creolă. Ghiciți ce observ eu, prima dată, când mă întâlnesc cu ea? Da, da! Ea zice că preferă puful gălbui decât bubițe. O cred, dar iar nu cred că a încercat totul. Mai am una care amână epilările cu ceară, deci ce să vorbim de lucruri avansate, într-un ritual și o joacă de-a bronzatul. No, păi dacă fetei îi place să fie negruță, cum să-i spunem că avem soluții și pentru ea, încât să ne și audă? Dar scriem aici, negru pe alb, poate află.

Cea mai deșteaptă și fericită ființă, dintre noi, este, însă, Ina. Ina era fata cu „perciuni” și umor cât tot părul ăla inestetic de brunetă, ce e, cu trăsături exotice. Față de reclame, dacă nu ar fi avut problema asta. Pai, va fi în reclame, căci gata cu problema. A rezolvat-o și o rezolvă la Nomasvello. Nu știți cine e și ce se întâmplă la nomasvello? Vă zic eu, mintenaș. De ce le fac reclamă? Uite de aceea, pentru că e un loc despre care se merită a se ști în urbea noastră, un loc unde totul e ca într-un film sf, cu aparatură performantă și personal atât de agreabil, încât afli, repede, că nu s-au profilat doar pe epilări definitive ci și pe tratamente cosmetice despre care auzisem doar prin reviste.

Nomasvello-Brasov-1

Nomasvello sunt de un an in Brasov, aveam să aflu de la cel mai bun ambasador al lor în orașul nostru, o prietenă dragă mie, care scrie, din dragoste pentru acest centru, despre experiența ei în acest loc. Pentru luna aprilie au o ofertă de nerefuzat: 4 ședințe cu IPL, 20% discount-epilare sau rejuvenare facială.

ipl

 În plus,  înainte de a lua o hotărâre, în cadrul unei testări gratuite, esti invitat/ă să cunoști centrul, primești informații despre epilarea definitivă cu tehnologia IPL No+Vello cu toate avantajele, indicațiile sau contraindicațiile și cu răspunsuri obiective pentru fiecare ciudățenie pe care o porți cu tine de o viață. Exact ca fetele mele, despre care am amintit și cărora le recomand să încerce Nomasvello Brașov.

Îi găsiți pe 15 noiembrie, nr 100, între orele 10-20, și program scurt sâmbăta. tel o744 582 028

Și informație utilă: Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Trebuie sa iei in calcul faptul ca tratamentul cu laser este dureros, are preturi mai mari si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello SUN&Safe. Piele bronzată, da? Mai bine de atât nu există.

Ina a terminat a doua ședință și e tare mulțumită, căci, în primul rând, nu o doare și e tratată cu profesionalism desăvârșit. Se pregătește pentru a treia ședință. Normal că am văzut centrul și mai merg căci au niște tratamente de curatare si rejuvenare faciala pe care, chiar, vreau să le încerc, iar atunci revin cu check in-ul meu, dar și cu impresii noi. Promit. Stați așa, că vă las, in finalul articolului, o informare. Vă enumăr și orașele unde găsiți centrele nomasvello, și nu uitați că unul din cele mai inestetice lucruri e părul nedorit dar și epilatul lui cu urmări. Dacă v-am convins, ziceți-mi întâmplări haioase care să vorbească despre epilat. Va spun și eu unele, dar în răspuns la comentariile voastre. Ce ziceți? V-ați duce la un astfel de centru? Facem o șuetă despre? Poate se lasă cu surprize, în final. Cum vreți, dar măcar știu că v-am povestit despre oamenii care aduc frumusețe prin profesionalism, și în orașul nostru.

Nomasvello-Brasov-3

Informații utile:

 1. Epilare definitiva

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (axila, inghinal sau interfesier)

2. Rejuvenare Faciala: Tratament Acnee, Riduri si Pete

Este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor (melasme și lentigo-uri).

3. Anticelulitic

Tratamentul are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime.

 4. Curatare faciala Pro Skin

Tehnologia cu ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

 

Despre Nomasvello:

Au luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 8 ani au reușit să se extindă în 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia,Mexic, Venezuela, Croația, Emiratele Arabe și România. În România au intrat în anul 2010 și în numai 5 ani au deschis 20 centre. Puteți găsi centre în:  București, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Baia Mare, Timișoara, Brasov, Iasi și Ploiesti. În total sunt 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru sunt cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienți în rețea.

13 gânduri despre „Frumusețea în orașul nostru prin Nomasvello. Voi aveți așa ceva?

 1. Eu, una, aș merge și la centru, aș participa și la șueta ta, mi-aș alege câte un pachet promoțional de fiecare dată când s-ar ivi ocazia, dar cel mai mult mi-aș dori curățarea facială Pro Skin, cred că m-ar mulțumi pe deplin. Îmbietor ai descris totul aici. 🙂

  1. Stii că eu nu fac lucrurile pe jumătate, chiar dacă scriu pentru mine și cititori…povesti sau versuri, chiar dacă scriu articole publicitare. Da, eu as alege doua..fermitatea și Pro skin

 2. Am beneficiat si eu de curatarea faciala Pro Skin si mi-a placut mult de tot ce am gasit acolo. Cat despre epilare, asta e alta poveste. 🙂

 3. As incerca si eu un tratament de la Nomasvello,stii că, noi, tehnicienii dentari lucram intr-un mediu toxic cu mult praf, tot polizand la dinti tenul nostru se mai incarca… si o curatare si rejuvenare faciala Pro Skin mi-ar prinde bine.!ce fain ca e Nomasvello si in Brasov..

  fain articol..informatii utile am capatat azi!

  1. Ei, uite ca am trimis datele tale pentru surpriza pe care o aminteam in text. Vei fi sunata, sper, de un reprezentant pt un voucher de 30 euro.

 4. eu am renunțat să încerc. le sunt clientă de un an de zile și se vede. după ani de rezultate proaste (chiar cu laserul celebru al unui medic dermatolog mare specialist mare… în vorbe goale) se vede. și dacă am scris, mi-am zis că poate va fi de folos cândva, cuiva…

  pentru epilarea picioarelor, de exemplu, am avut nevoie de două ședințe, doar două, la interval de șase săptămâni. 😀
  andreea și andreea sunt extrem de drăguțe, eu mă simt tare bine când merg în vizită la ele (le pregătesc ceva de paște… sst, surpriză)

 5. Interesant ce se intampla la voi in Brasov, ma intreb daca o exista si in Bucuresti firma respectiva.
  Este o problema intr-adevar pentru brunete, trebuie sa recunoastem, mai ales vara la lumina Soarelui se vede absolut orice firicel. Dar, uite ca exista si solutii.

  1. Chiar am scris aici că sunt centre și in Bucuresti, inca in Bucuresti sunt și mai multe proceduri. Eu sunt la fel de bruneta ca tine, dar, curios, nu mi-a dat Dumnezeu păr in exces. Camelia Sima alias psi, are recenzii foarte bune, ea le e clienta. Eu sper sa le devin. Maine mă programez și revin cu impresii. Nu am avut timp de mine, m-am risipit intr-un concurs ingrat și epuizant iar acum am ramas in urma cu toate.

Comentariile sunt închise