Înșir, deșir, cos, descos mărgăritare de tot felul

Multumiri şi scuze

Datorită unei probleme pe care nu o cunosc în totalitate unele bloguri pe care le-am accesat ieri le-am scos din blogroll, la sugestia unor oameni de bine, le voi repune imediat ce voi şti ce mi-a produs virusul. Eu am eliminat toate cauzele. Nu ştiu exact care era, e posibilă o fotografie sau un link, deci cauza să fie alta, dar e clar că ceva a produs dezastrul, deoarece acum a dispărut avertismentul de blog virusat. Vă iubesc pe toţi tare şi promit că-mi voi reface blogrollul încetul cu incetul. Multumesc pentru intelegere. Spor in tot ce aveţi de făcut! Multumesc tuturor care au pus umărul la rezolvarea problemei. O zi bună!

26 de gânduri despre „Multumiri şi scuze

 1. de ce te scuzi? 🙂 bine că s-a rezolvat în cele din urmă! eu văzusem de aseară şi chiar mă mirasem.
  probabil ştii, am avut şi eu probleme cu încărcarea blogului şi am tras-o aşa până când am descoperit că un plugin similar cu blogroll-ul de pe blogspot mi-a dat de furcă. ocazie cu care am făcut şi curăţenie prin listă pe principiul: dacă un blog trage să moară, lasă-l să se ducă.
  bine că e linişte acum…

 2. Cam stiu de unde vine buba dar nu mă pronunt. Astept ajutor specializat, că al meu a fost la gramada: am sters 2 fotografii, un link, blogrollul şi ceva dintr-un htlm (chineza veche, adică) de la ultima postare. Vedem in timp ce va fi. Esti o comoară, psi.Ieri sufeream teribil…cu umbra omului nescrisă…la timp şi necitită din motive tehnice. Mi-am dat seama ce mult inseam,nă pentru mine …lumea mea.

 3. 🙂 vorbeşte cu lotus… poate te meştereşte el. eu după o lună de şurubărit ca pisica în ceaţă (ca să nu scriu măgar), cu el am rezolvat! din păcate blogspot e limba pechineză pentru mine, deşi nici pe wordpress nu-s as!

 4. Multumesc pentru sugestii. Buba a fost o porcarie facuta de mine, cred, desi vroiam sa fac un gest frumos. De acum stau linistită si nu-mi mai bag degetele aiurea. Trebuie doar un doctor protector la calculator si in rest să revin la ale mele. Simt cum nu mai pot sa ma adun. Dar o voi face. Incet…

 5. Nu ai pentru ce sa te scuzi! Se poate intampla oricui sa se viruseze. Crezi ca ne dam seama pana cand nu apare la noi avertismentul? Abia am invatat, dupa 40 de ani, sa recunosc semnele date de virusii reali, sa ii vad cu cateva secunde inainte de a se agata de mine… :))))

 6. Adriana, mă bucur mult că sunteți bine! :)))
  Deci: program de protecție anti Malware (temenul de Malware ,MALicious softWARE, defineşte orice program conceput cu bună ştiinţă pentru a defecta sau “infecta” un calculator fără ştirea sau consimţământul utilizatorului; astfel Malware include viruși, worms),trojan horses, “spioni” (spyware), rootkits, adware, scheme de “pescuit” (phishing) şi alte programe rău-intenţionate şi nedorite), pe care antivirusul nu le poate detecta. După scanare și curățenie, trebuie instalat programul de protecție. În acel moment tu nu vei mai fi lăsată să intri în locurile infectate, vei fi nu doar avertizată, ci oprită, iar asta te va proteja. Plus că poți înștiința, la rându-ți, proprietarul blogului infectat.Te îmbrățișez cu mare drag! Spor la scris, că sunteți bine! 🙂

 7. Am vrut să iau o fotografie de undeva, culmea pentru povestea pe care oricum nu cred că reuseam să o pun la timp in club. Şi…m-am bruiat singura. Laptopul meu va intra in revizie. Pc-ul va fi cel la indemână de acum. Multumesc, Mirela. Am scos atata lume din blogroll, că după ce îi repun stau cu frică incă. Dar frica va dispărea curand. Nenea calculatoristul e putin plecat. Se rezolva totul profesional. Până atunci am executat eu ce am putut după indicatiile voastre. Multumim.

 8. Depinde de pe ce site voiai să o iei. Dacă îți amintești, n-ar strica să eviți sursa aceea.
  Povestea poate aștepta, stă acolo cuminte. Nu-i gălăgioasă, discreție scrie pe ea.
  Noapte bună!

 9. ….din păcate ştiu. Iar povestea am publicat-o fără să o mai pun cu link către club. Ieri am sters tot ce a insemnat link, foto, etc. Am amintit discret că era pentru clubul parfumat.

 10. Pățeamși eu așa, din când în când, pe vremea când foloseam sistemul de operare de la Microsoft! Dar de un an de zile folosesc Linux, Ubuntu. Se apără singur de rele! Mă simt mult mai bine așa.
  Un antivirus bun te păzește de rele!
  Să ai o săptămână liniștită!

 11. Am patit-o si eu anul trecut, in decembrie. A fost din cauza unei mici animatii pe care o aveam pe blog si care initial fusese curata dar in timp „agatase” un virus si imi afecta blogul.
  Bine ca s-a rezolvat! 🙂

 12. 🙂 Asta n-a fost nimic. Dar sa-ti fie sters blogul? 🙁 Fiindca am patit si asta….Stii cum am simtit? Ca mi-a fugit pamantul de sub picioare.
  Am scris un articol dupa ce s-a rezolvat…

Comentariile sunt închise