Mărgăritare din treceri, păreri, dureri...

Anunț!

Îmi cer scuze că vă apar texte de-a valma, dar abia acum am timp de blog si le asez in cutia mea cu mărgăritare. Nu vă mirați, la ce zăpadă e, traim din nou senzatia de Craciun!

 

6 gânduri despre „Anunț!

    1. ..am promis cuiva ca pun aici tot ce-am risipit, insa vad ca deranjul e mare. Rezolv eu cumva, in timp. Seara frumoasa, potecuta. Multumesc pentru tot.

  1. Cand vad atata zapada pe la tine, nici nu imi vine a crede ca pe aici este ca o oaza primavaratica, cumva. Oricum va fi de aici inainte, tare m-am bucurat de blandetea naturii!
    Nici nu mai stiu unde am vrut sa las un gand, ca m-am cam zapacit pe la tine. Dar pana la urma si aici e bine, cu un Craciun simbolic in februarie!
    Spor la aranjarea margaritarelor! Iti urez si va urez tot binele posibil si cat mai multe dorinte implinite! Imbratisari, Adriana draga!

    1. Da, am atatea ciorne in draft, ca nici nu stiu de le mai scot acum sau astept sezonul lor. Zapada nu a fost nici la noi. Fix de trei ori a nins – de ziua mea, de sf Valentin, si acum doua zile. E plumburiu si inghetat acum pe la stresini, dar pe jos vad ca se dezgheata. Una peste alta, nu regret ca nu a nins mai mult, dar ma bucur de putinul asta de zapada, ca doar peste un an mai capatam una. Multumesc, Suzana, pentru gandurile bune, trimit si eu unele mărțișorite, deja, ca e cu iz de primăvara!

    1. …am și eu dorinta de a-mi testa din nou blogul, insa nu stiu de ce mi-a disparut bucuria de a fi pe aici in forma continuata. Mai mult, zilele trecute am depozitate texte de….„Craciun si An Nou” care altfel s-ar fi pierdut. Spor la scris, desenat si tot ce te face fericita! Eu iți multumesc ca nu m-ai lasat singura intr-un moment in care chiar sunt.

Comentariile sunt închise