Mărgăritare din treceri, păreri, dureri...

Simona, de la salcâm plâns la Teatru în stomac

Pe Simona o vedeți in videoclipul de mai jos, vorbindu-vă și invitandu-vă la evenimentul său care pentru mine era asteptat observandu-i talentul, și neasteptat pentru că nimic din ce spunea sau facea nu dadea semn ca ar fi in intampinarea acestui important proiect, discretia sa fiind una stiuta de noi cei care îi adoram deja modul de a se exprima artistic, de a lasa emotii speciale in noi și de a ne purta prin lumi pe care păream ale sti dar nu le traduceam niciodata ca ea.
Simona e fata salcâmului plâns, e fata vorbelor din stomac; ea șochează puternic ca in acelasi timp sa te faca sa te scurgi intr-o admiratie muta, in emotii uimitoare. Simona nu e doar un nume printre cei care scriu, ea va fi un NUME, chiar daca noi o vom sustine sau nu la lansarea sa de carte ce va avea loc mâine la Bookfest, ora16.

 

 

Teatru în stomac- Simona Poclid
Teatru în stomac – Simona Poclid
Simona e pentru mine acel bulgare de lumină aparte care va straluci și in intuneric. Deseori povesteste de cat de grea i-a fost existenta, insa simt ca prin toate acele trairi și-a desavarsit forma artistica. Simona iubeste locul unde a copilarit, salcamii; iubeste durerea lumii pe care parca ar vrea s-o treaca toata prin ea si s-o decanteze, s-o curete și sa ne-o arate noua ca pe o normalitate care poate hrani. Greu am inteles asta. Eu poate as intoarce capul, macar putin sa fug de toate acestea, dar nu și ea, cea care transformă uratul in scene uimitoare.
 
Ar putea fi o actrita speciala, dar până atunci va fi cea cu Teatru in stomac
 
Ea spune ca o rochie neagra si un bilet de teatru i-ar fi suficient sa fie fericita. Daca puteti, luati „bilete de intrare” imaginative la lansarea sa. Sunt sigura ca va juca cel mai frumos act al sau, iar daca eu nu pot fi acolo, sta doar in comoditatea pe care fiinta mea a ascuns-o in neputinte de om. Dar te sustin, Simona, te sustin și niciodata nu voi avea cuvinte suficiente sa te descriu lumii. Mai bine ..descoperiti voi, daca doriti și un altfel de OM prin preajmă.
Felicitari si succes!

 

23 de gânduri despre „Simona, de la salcâm plâns la Teatru în stomac

    1. Multumesc eu pentru ea, cred ca nu-si vede capul de treburi. Eu am zis sa stie lumea si daca se rataceste prin targ, sa nu o sara din vedere.

      1. Mulțumesc tare mult! Sunt multe de făcut, dar este atâta bucurie și frumos. Mă înclin! Sunt un copil recunoscător lui Deus că mi-a dăruit totul!

  1. Felicitari! Sper ca ziua de maine sa ii fie plina de frumos si imiresmata de salcamul discret, exact ca ea.

    1. ..nu-i asa, Laura, ca e minunata! Uite ca a trecut și clipa aceea mult asteptata si o duce pe tarmuri de mare…

  2. Felicitări, Simona! Meriţi să ai parte numai de împliniri!
    Aştept cuminte să ne spui, când ai timp, unde vom putea găsi cartea ta.

    1. Mulțumesc întreg, dragă D. Voi reveni eu la această postare cu link-ul către site-ul de unde se poate comanda, imediat ce poate fi cumpărată! Te îmbrățișez!

  3. Felicitari Simonei! Si succes!
    Un gand bun si pentru tine, Adriana! Ai scris minunat despre trairile pe care le impartaseste Simona. 🙂

    1. Mulțumesc întreg, Diana! Da, tare frumos mi-a mai scris și m-a mângâiat nespus astăzi. Aveam nevoie de un umăr pe care să pot plânge de fericire. Ce lume frumoasă cu dumneaei printre noi…

    2. Sa traduci in cuvintele mele ceea ce e Simona..mi se pare grea provocare, dar am riscat știind ca va fi ingaduitoare, căci nu toti purtam ineditul in noi. Ea e unica, noi..repetabili. Multumesc și eu, Diana!

  4. Felicitari si mult noroc Simona! Sa fie cu noroc!
    Despre tine ca mai zic ? Poate ma repet dar am avut dreptate …. zambet este lumina din fereastra sufletului tau, care îmi spune ca inima ta este acasa!!! Inima frumoasa! ♥

    1. Mulțumesc întreg, Ella! Bine și frumos spus ,,inimă frumoasă”, împărțind atât de sublim și firesc iubirea celorlalți. Bucăți mari și frumoase de iubire care râd…

    2. Fata asta e specială, dar specială, Ella! Sunt fericita tare pentru faptul ca a reusit sa se bucure de o izbanda a cuvântului ales, dar și de o perioada…altfel.

      Iți doresc o duminica placuta și-ti multumesc ca ma-nsoțesti prin tot ce las aici….

  5. Mulțumesc tuturor întreg pentru susținere și frumos pe care mi-l puneți în inimă atât de duios. Cartea, deocamdată, se găsește doar în cadrul Bookfest, dar va putea fi comandată și de pe site-ul editurii. După ce trece furtuna aceasta frumoasă, în mijlocul căreia râd, voi posta, când primesc de la editură, detaliile prin care se poate ajunge și la carte. Se va găsi și în Cărturești. 🙂
    Sărut mâinile, doamnă Adriana! Vă îmbrățișez tare!

    1. Si eu te îmbrățișez si stiu ca vei saruta marea si pentru mine. N-am vazut-o din 2004 și atunci eram…nefericita.

      1. Am sărutat marea și pentru dumneavoastră, mulțumindu-i lui Deus pentru tot frumosul pe care mi l-ați oferit de-a lungul timpului. Sunteți încântătoare!

Comentariile sunt închise